Det er ikke gået ubemærket hen, at vores morgengymnastik for 60+’ere er blevet en flot succes. Således blev holdets makkerpar, instruktør Anne-Katrine Nielsen og holdleder Bo Rasmussen for nogle måneder siden indstillet til Silkeborg Kommunes Sundhedspris 2021. Prisen gives til initiativrige ildsjæle, som gør en særlig indsats for at styrke sundheden og gør en positiv forskel for borgerne i Silkeborg Kommune.

Nomineringen faldt desværre ikke ud i en vinderpris. Den går til en endnu ikke afsløret kandidat ved et arrangement onsdag 15. december 2021 i JYSK Arena til en Bjerringbro-Silkeborg håndboldkamp.
Ikke desto mindre, er vi enormt stolte af at have så gode repræsentanter for sundhed og frivillighed i HA85 som Anne-Katrine og Bo, og glæder os over at mere end 50 møder op til morgengymnastik og efterfølgende kaffehygge hver onsdag i Hvinningdal hallen.

Herunder kan du læse et uddrag fra indstillingen til prisen:
“Bo og Anne-Katrine gør en kæmpe forskel for mange seniorborgere i Hvinningdalområdet. Både for deltagernes fysiske og sociale trivsel. For med deres Senior Gymnastik 60+ hos HA85 er det nemlig både nemt, hyggeligt og givende at komme afsted til den ugentlige morgengymnastik i Hvinningdal hallen.

På holdet vægtes bevægelighed og smidighed højt, men der vil også blive arbejdet med styrke, balance og kondition. Og holdet er meget populært. Vi oplever hele tiden et støt voksende deltagertal, og nu har holdet har rundet 50 deltagere.
Efter træningen søger Bo og Anne-Katrine for, at deltagerne kan nyde en kop kaffe og god snak i HA85 klubhuset.
Konceptet har fået flere og flere til og det giver holdet et fællesskab, som dette segment har manglet i vores lokal område.”