Er du til fjerbold og ketcher? Så læs videre!

Hvad enten du er helt nybegynder, øvet spiller eller har lyst til at genoptage en gammel passion for fjerbold, er der plads til dig hos HA85 Badminton. Vi tilbyder god og indholdsrig træning, hvor glæde og smil er i højsædet. Vi er hjemmehørende i Hvinningdal, den nordvestlige ende af Silkeborg.

Som udgangspunkt træner vores badmintonhold om mandagen. De yngste åbner træningen om eftermiddagen, og derefter følger de lidt ældre. For vores ungdomsspillere tilbyder vi også en ekstra træning om fredagen.

Om torsdagen er banerne reserveret til senior og motionsspillere, som hygger med blandede kampe. Aftenen afsluttes gerne med en øl eller vand i HA85 Caféen.

Har du og en partner/makker lyst til at spille sammen, har I mulighed for at leje baner om aftenen mandage og fredage.

Du finder en komplet oversigt og tilmeldingsmulighed til alle hold og baneleje ved at klikke her.

Det er ikke bare træning det hele…
Har du lyst til at prøve dig af til i kampe, opfordrer vi spillerne til at være med til vores holdkamp-turnering. Det er en super god og fællesskabende måde at spille badminton. Til holdturnering er du afsted sammen med 4-5 holdkammerater, og spiller både nogle single og doublekampe samme dag. Her kan du enda få en samlet sejr til holdet med hjem, selvom du måske ikke vandt dine egne kampe.

Vores badmintonudvalg, planlægger hvert år en række sociale arrangementer og fælles klubdeltagelse i større stævner. Vi har i mange år haft stor succes med egne arrangementer som Natminton, Familycup, Feriefjer, og weekend træningsture.

Billedet herunder er fra Familycup, hvor en ungdomsspiller stiller op i doubleturnering sammen med et familiemedlem. En garanteret tophyggelig dag i Hvinningdal hallen!