Vi har ambitiøse planer for Esport i HA85, og er på trapperne til at åbne for tilmelding af hold. Hold øje med HA85′  Facebook-side, her annoncerer vi hvornår det sker. Du kan også følge med i forberedelserne på afdelingens egen Facebook-Gruppe HA85 Esport.

Forud for opstarten af Esport i klubben, har vi arbejdet på under hvilke rammer vi ønsker at tilbyde aktiviteten i HA85. Det fremlagde vi på et informationsmøde 20. september 2018. Her er vores fokuspunkter i kort form:

Vi er en breddeklub
At gå til Esport i HA85, må ikke være betinget af hjemmets økonomiske muligheder. Derfor investerer klubben i et set-up med 10 stk. top gamerstationer.

Vi vil have en god kultur blandt vores gamere!
Vi har tilsluttet os Det etiske kodeks for Esport i Danmark, som har fokus på kost, motion, søvn, sprogbrug, fairplay og positivt samvær. Vi forpligter os overfor hinanden og vil løbende arbejde videre med etik omkring gaming.
Læs mere om det etiske kodeks i bunden af denne side.

– Vi vil tilbyde CS:Go og Fortnite, og tilmelde hold til de landsdækkende turneringer.
– Holdsammensætning i E-sport gøres ikke alene udfra alder/klassetrin, men i høj grad af spilleteknisk niveau.

– Vi læner os op at DGIs anbefalinger omkring alder, og støtter at det er DIG som forælder, som skal tage beslutningen om dit barn må spille disse spil.

Vi er en forening – ikke en fritidsordning
Det er vigtigt for os at sige, at E-sport i HA85 ikke er en forlænget fritidsordning, men at de som melder sig til, i høj grad gør det for at dygtiggøre sig individuelt og som holdspiller, modtage træning indenfor specifikke spilegenskaber, strategi og kommunikation.

Vores træningssessioner foregår både online, offline, i sportshallen, i klubhuscaféen, og indeholde teknisk, strategisk og kommunikativ-træning. Vi samarbejder med DGI, eSportsmiljøet i Danmark, samt erhvervsdrivende i lokalområdet.

Som eSports-udøver mener vi, at man opnår kompetencer som i fremtiden vil være attraktive for arbejdsmarkedet, da de færdigheder, der opnås vil styrke ens evne til at kommunikere, skabe innovative løsninger, samt fuld forståelse af teknologiske muligheder.

Vi har brug forældre som vil være med til at forme rammerne og visionen for denne nye aktivitet for vores børn og unge. Du behøver hverken at være gamer eller computerekspert, for vi har også brug for mødre og fædre som kan stå for andre praktiske og administrative opgaver. Kontakt os på esport@ha85.dk.