Kom til charmerende julekoncert i Hvinningdal kirke.

Billetindtægterne går ubeskåret til foreningskassen, når HA85 i samarbejde med Middelfart Sparekasse afholder julekoncert i kirken torsdag 28. november kl. 19.00. En billet koster 150 kroner, og alle er velkomne.

Den musikalske gavesæk er fyldt med gamle klassikere og nye lækkerier, når de to professionelle sangere Mark og Christoffer synger julen ind i deres charmerende julekoncert, som emmer af musikalsk overskud og jysk humor.

Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten og uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Han har desuden spillet hovedroller i adskillige musicals rundt om i Danmark. Blandt andre Jysk Musikteaters opsætning af Jesus Christ Superstar i 2023, og tidligere i den anmelderroste opsætning af ”Chess” samme sted.

Mark Dixon stammer fra Hørup på Sydals og er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London. Han er en flittigt brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark. Han er desuden manager og frontmand i orkesteret Festmaskinen.

Middelfart Sparekasse er arrangører af julekoncerten og billetindtægterne går ubeskåret til foreningskassen i HA85.

Dette samarbejde med sparekassen og kirken om at lave en julekoncert er en super måde at styrke både fællesskabet og økonomien i HA85 på én og samme tid. Jeg håber, at mange af lokalområdets borgere, som sætter pris på en hyggelig aften med god musik, vil tage familien under armen og komme til julekoncerten, siger HA85-formand Morten Dixen Olseth.

Billetter bestilles her
Bemærk begrænset antal.

JULEKONCERT 28. NOVEMBER KL. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30)
Hvinningdal Kirke