Velkommen til årets fedeste CS:GO-Summercamp!

Mandag til onsdag 2.-4. august 2021.
Hver dag kl. 9-16.
Drenge og piger 10-15 år.

Brænder du for esport og særligt CS:GO, så er HA85 Esportstilbud lige noget for dig. Det forventes, at du har erfaring med spillet og er indstillet på at deltage i den fælles træning foran computeren, samarbejdsøvelser og lette fysiskeaktiviteter. Så er der garanti for, at du efterfølgende er blevet en endnu bedre CS:GO-spilller.

Efter din tilmelding kontakter vi dig pr. mail og beder om en angivelse af din rank og dit antal timer spillet i CS:GO. Dette spørger vi om for at kunne sammensætte det bedst mulige program for dagene (og altså ikke med en forventning om at du er semi-pro).

Dagene vil være afvekslende og indeholde mange forskellige typer af øvelser, hvor vi træner aim, movement, defaults, executes, afterplant, retake og meget mere. Vi vil lave analyse af spilsituationer, træne kommunikation i spillet og afholde forskellige mindre turneringer (1v1, 2v2 og 5v5 mixkampe).

Vi vil ikke kun træne foran computeren, men hver dag vil vi også arbejde med forskellige AFK-aktiviteter (Away From Keyboard), strategi- og kommunikationsøvelser. Som noget helt nyt, vil du en af dagene også få mulighed for at prøve Sim Racing (virtuelt motorløb) med kyndig vejledning af en erfaren kører.

Sted
HA85 – Hvinningdal Aktivitetsforening af 1985
Padborgvej 127
8600 Silkeborg

Det skal du medbringe
Grej: Du skal selv medbringe computer (skærm og kabinet incl. tilhørende kabler), headset, mus, musemåtte, 5 m. netværkskabel og egen stikdåse.
Sørg for at have maskine og spil opdateret inden ankomst.
Spilkonto: Du skal have din egen Steam-konto, login/adgang til CS:GO.
Drikkedunk: Glas og kopper vælter helt sikkert over dit keyboard. Men det er rart at kunne tage en slurk vand under træningen ved computeren. Vi anbefaler en drikkedunk.

EKSTRA! Outdoor gaming-event
Vi er som én af kun seks esportklubber i Danmark, udvalgt til at præsentere EVOtag – det nye sjove og actionfyldte udendørs actionspil for deltagerne på summercampen! Vi får besøg af instruktørerne fra firmaet bag, som vil sørge for at give dig en god introduktion og en super fed oplevelse. Du kan læse mere om EVOtag ved at klikke her.

Forplejning
Du får forfriskning formiddag og eftermiddag i form af frugt og varieret frokost midt på dagen.

Uddannede esporttrænere
CS:GO-trænerne på vores camp er tilknyttet HA85 Esport og er uddannet gennem DGIs esporttræner-program, og har flere års erfaring inden for CS:GO og esport generelt.

Pris
Prisen for alle tre dage, incl. forplejning er 900 kr.
(NB. Kan vi mod forventning ikke gennemføre pga. corona-situation, refunderes betalingen.)