HA85 inviterer unge fra 6. til 9. kl. til sport og hygge på tværs i Hvinningdalhallerne. Vi åbner hallerne, gymnastiksalen og cafeen op til aktiviteter og mulighed for en hyggeligt aften med vennerne.
Der vil være mulighed for at købe lækkerier i caféen – medbring ikke selv mad og drikke.

Ønsket og behovet er nærmest klassisk og tidløst: Vi mangler et sted hvor områdets unge kan hænge ud og lave aktiviteter med vennerne. Derfor har HA85 arbejdet på netop sådan et tilbud til de unge i Hvinningdal og kommer til at gælde for 6. klasse til 9. klasse.

Omdrejningspunktet vil være aktiviteter i Hvinningdal hallerne, og kun fantastien og voksenbemandingen sætter grænsen. Lise Skovmose fra HA85 bestyrelsen fortæller om mulighederne:
– Vi forestiller os at holde disse aktivitetsdage og aftener 5-6 gange henover året, hvor vi åbner hallerne og sætter rammerne for boldspil f.eks. basket, høvdingbold, håndbold, BumperFodbold mv. Vi har også gode esportfaciliteter som kan bruges. Gymnastiksalen kan være åben for TikTok-dans eller andet. Og Fælleskabshuset kan være stedet, hvor der spilles kort og brætspil. Vi har også plads til et hyggeligt krea-hjørne.

– Klubhuset vil være åbent, og her kan man tager en pause, hygger, købe slush ice, popcorn, pizzasnegle, pølsehorn og andre lækkerier.

Bliv en del af teamet bag
Der vil naturligvis være behov for god forældreopbakning, for at Åben hal bliver en succes. Så hvis du sidder og tænker, at det lyder da, som en mega god ide, og du godt kunne tænke at være med til at give de unge en dejlig eftermiddag/aften, så kontakt Lise Skovmose på mail: lise.skovmose@hotmail.com

Regler for deltagere til Åben hal:
Der vil være enkelte regler for at deltage:
• Kun når man er tilmeldt har man adgang
• Hvis man går ud, kommer man ikke ind igen
• Hold den gode tone – alle skal have det sjovt
• Ingen alkohol/snus/mv

Datoer og tilmelding for de næste arrangementer herunder: