’WE WALK – hele Danmark går sammen’ rammer Hvinningdal i uge 41

Der kommer gang i Danmark i uge 41, når WE WALK-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. Bølgen rammer også Silkeborg, hvor vi i HA85 inviterer områdets borgere med ud at gå eller løbe en tur. Det er ganske gratis at deltage, og klubben er efterfølgende vært for en kop kaffe eller vand.

Alle kan være med på gåturene, fortæller Lise Skovmose, bestyrelsesmedlem i HA85:
Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Hvinningdal. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og vi håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen,” siger Lise Skovmose og fortsætter:

”Der er mange fordele ved gåturene, som både er mentalt og fysisk sundhedsfremmende, men det er faktisk ikke det vigtigste for os i denne sammenhæng. Vi glæder os mest til at benytte lejligheden til at komme ud i naturen og få nogle hyggelige timer i hinandens selskab.”

For dem som gerne vil have pulsen lidt ekstra op, inviterer HA85 løbeafdeling desuden på en rask fælles løbetur på 5 km. i det naturskønne nærområde.

Vi afholder 3 ture i forbindelse med WE WALK-ugen:
Mødetid og sted: HA85 klubhuset
Onsdag 13. oktober kl. 18.00, We Walk (4-5 km. gåtur)
Onsdag 13. oktober kl. 18.00, We Run (5 km. løbetur)
Søndag 17. oktober kl. 10.00, We Walk (4-5 km. gåtur)
Kontaktinformation: Lise Skovmose, tlf. 61126852.

Du kan finde Facebook-begivenheder for alle tre ture, og anbefaler at du der tilkendegiver om du deltager.

Bag om WE WALK
WE WALK arrangeres af Bevæg dig for livet – Løb & gang, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.