Velkommen til Hvinningdaldagen søndag 20. juni 2020.

Vi gentager og videreudvikler på sidste års store succes og ønske, om at samle områdets fællesskab til en stor og festlig dag for hele familien midt i Hvinningdal.

Programmet for dagen udvikles i takt med at vi alle byder ind med forslag og aktiviteter.
Generelt for alle der byder ind med aktiviteter til dagen gælder, at man selv har ansvar/er tovholder for sit forslag/aktivitet.

HA85 vil agere sekretariat, men har ikke ansvar for de forskellige aktiviteter. Har du en idé du vil byde ind med, så kom frisk og skriv til: aktivitet@ha85.dk

Foreløbige aktiviteter – læs mere om hver aktivitet nedenfor (program og tidsplan opdateres løbende):

Folkesparekassen FællesskabsLøbet
Under sloganet Skridt i den rigtige retning, inviterer vi til et skønt motionsløb i samarbejde med Folkesparekassen og Sportstiming.
Det bliver uden samligning Danmarks hyggeligste familieløb. Her er distancer for alle og overskuddet går til HA85. Så “tag” din nabo, alle dine venner, din mor eller far, din fodboldtræner, din lærer, din kæreste, din mand, din kone, din chef, alle dine ansatte og dine bedste forældrer. Og inviter dem til en festlig og hyggelig dag i Hvinningdal. Her er en masse hyggelige aktiviteter hele dagen. Ikke kun for deltagere, men for alle som kigger forbi.

Al information om om ruter, priser og hvad-er-med-i-prisen, finder du her.

Loppemarked – Køb og salg – gør et kup – reserver en standplads. Vi stiller op omkring klubhustorvet ved flagstangen, eller ved p-pladsen ved hallen, afhængig af antal tilmeldte. Stand (3×2 m.) reserveres efter først-til-mølle. Udstillingsbord kan lejes. I tilfælde af regnvejr, rykker vi indendørs i hallen. Vi ønsker ingen boder med salg af mad og drikke.
Mere information om reservation af stand mv. følger.

Trylleshow – Vi får besøg af den talentfulde tryllekunstner Mads Lundbek. Mads Lundbek har optrådt flere gange på DR, i Sommersummarum og til jul i “Mens vi venter”.

Oppustelig fodboldbane – Kom og prøv kræfter med en sjov og anderledes fodboldbane.

Gadefodbold – Saml et hold med naboerne på gaden, og dyst om hæder og ære! Mere information følger.

Danseglæde for voksne m/k – Kom og oplev hvad der sker når man går til Danseglæde. Med mulighed for at blive glad i låget til dejlige rytmer uden krav til koreografi eller rytmisk sans. Det handler om at have det sjovt til musik – intet er forkert!
Det foregår i den lille spejlsal i Hvinningdal hallen. Det er gratis at deltage denne dag – kom og prøv. Mere information om deltagelse og tilmelding følger.

Tombola – Der bliver store chancer for flotte præmier i Hvinningdal Dagens store Tombola. Kom og prøv om der ikke er en præmie til DIG!

Pandekagebod – Nyd de lækreste, lune pandekager direkte fra panden.

Okkels Is – Uanset hvordan vejret er, er det altid is-tid! Vi får besøg af Okkels Is, som stiller op med en mobil isbar.

Åben Café – Klubhus caféen er åben og grillen er varm.

Mød HA85′ sponsorere:
Bilernes Hus
Folkesparekassen
Lindberg Træning & Massage
OK Benzin

Har du en god idé og lyst til at bidrage med en aktivitet, så kontakt os på: aktivitet@ha85.dk