Velkommen til Hvinningdaldagen lørdag 11. juni 2022.

Vi gentager og videreudvikler på den store succes og ønske, om at samle områdets fællesskab til en stor og festlig dag for hele familien midt i Hvinningdal.

Programmet for dagen udvikles i takt med at vi alle byder ind med forslag og aktiviteter.
Generelt for alle der byder ind med aktiviteter til dagen gælder, at man selv har ansvar/er tovholder for sit forslag/aktivitet.

HA85 vil agere sekretariat, men har ikke ansvar for de forskellige aktiviteter. Har du en idé du vil byde ind med, så kom frisk og skriv til: aktivitet@ha85.dk

Foreløbige aktiviteter – læs mere om hver aktivitet nedenfor (program og tidsplan opdateres løbende):

Emilie fra MGP – Vi er super glade for at kunne byde velkommen til Emilie, som i 2021 vandt MGP med sangen “Ikke som de andre piger”.
Emilie går på scenen kl. 12.00.

Loppemarked – Køb og salg – gør et kup – reserver en standplads. Vi stiller op omkring klubhustorvet ved flagstangen, eller ved p-pladsen ved hallen, afhængig af antal tilmeldte. Stand (3×2 m.) reserveres efter først-til-mølle. I tilfælde af regnvejr, rykker vi indendørs i hallen. Blandt loppeboderne ønsker ingen boder med salg af mad og drikke. Se streetfood-afsnittet.
En loppestand incl. 1 stk. udstillingsbord. koster 100 kr. og kan bookes hos Jens Fahlén Overgaard: jensogmarika@gmail.com.

Michael Trier Solo – minikoncert kl. 14.00
Michael Trier, har de sidste 20 år spillet landet tyndt med Thomas Helmig Jam, og har udgivet en masse singler og 2 albums. Det har dog længe været et stort ønske for Michael, at komme ud og spille uden bandet, og møde publikum på en mere hyggelig og intim måde. Det får du – helt gratis – mulighed for på Hvinningdaldagen.

Så kom og hør Michael Trier, når han bla spiller: U2, Gasolin, Helmig, Sting, John Mayer, Phil Collins, Bob Dylan, Beatles, Gamle danske 80’er nummer og mange flere. Der bliver god mulighed for hygge og syng med!

Legeland for de mindste

Vores frivillige team fra Småbørns Tumletid, skaber endnu engang en skøn ramme for leg og fysiskudfoldelse, når de omdanner Hvinningdal hallen til et legeland med forhindringsbaner, små hoppeborge og madrasser. Der bliver også et roligt område hvor man kan sidder og tegne.

Kl. 11.15 – Mini & Maxidans

Alle danseglade børn er inviteret til en festlig opvarmning foran scenen før Emilie fra MGP går på. Der vil blive danset, leget, hoppet og grinet og med inspiration fra sanglege, MGP danse og hvad der aktuelt er populært i aldersgrupperne.
Man bestemmer selv om det er i idræts-/hverdagstøj eller strutkjole.

Danseglæde for voksne m/k – kl. 13.00

Kom og oplev hvad der sker når man går til Danseglæde. Med mulighed for at blive glad i låget til dejlige rytmer uden krav til koreografi eller rytmisk sans. Det handler om at have det sjovt til musik – intet er forkert!
Det foregår i den spejlsalen i Hvinningdal hallen. Det er gratis at deltage denne dag – kom og prøv. Mere information om deltagelse og tilmelding følger. Kontakt: Trine Søbjerg, dans@ha85.dk

Kunstudstilling v/Jytte Dunck Pedersen

Jytte Dunck Pedersen er multikunstner og har eget værksted og galleri i Hvinningdal, og laver en særudstilling i Fællesskabshuset til Hvinningdaldagen. Hun beskriver sig selv og sin kunst således:

Jeg er ud over at være kunstner er jeg også projektmager og har udgivet flere kunst tidsskrifter sammen med min mand. Med hvem jeg også har gennemført et stort antal kunstprojekter.

I mine oliebilleder udtrykker jeg mig med et enkelt formsprog, hvor det centrale er det smukke og hvor figuren skal bære hele billedet.
 I dette figurative univers, hvor jeg bl.a fokusere på kvindens attituder og hendes finurlige væsen. Jeg arbejder helt fri, uden model af nogen art. Derfor tillader jeg mig at maler det af hende jeg kan bruge for at færdiggøre billedet, resten smider jeg væk.


Et andet virkefelt er grafikken. I den sorte kunst, eksperimentere jeg med den sorte sværte og dens teknikker, hvor kvinden og hendes verden forsat er model.
Mine keramiske figurer er udført i stentøj og modellen er også kvinden, hver klump ler er en udfordring, som for det meste ender godt.

Mad og drikke

Fristelserne vil stå i kø, når du besøger Hvinningdaldagen 2022! For du vil kunne købe forfriskninger i form af friske forårsruller, grillpølser, lækker is, kolde drikke, kaffe og kage.
Vi får nemlig besøg af Okkels Silkeborg, Silkeborg Fadøl, Nicki fra Little Mermaid Service Thai Mad, og vil selvfølgelig også have HA85 grillen igang hele dagen. Og endelig vil 6.B fra Hvinningdalskolen fra en lille bod tilbyde kaffe og kage.

Gadefodboldturnering
Hvilken vej i Hvinningdal har det bedste fodboldhold?
Det skal vi have afgjort, når vi inviterer til gadefodboldturnering og dyster om en prestigefyldt vandrepokal.

Alt du skal gøre er:
– Prik dine fodboldglade naboer og genboer på skulderen
– Saml et hold bestående af max. 9 spillere m/k (vi spiller 5-mands bold)
– Tilmeld dit vejhold på jacobballing@hotmail.com senest 1. juni
– Gå i gang med at træne, så I står superskarpt den 11. juni
– Sørg for et ordentligt heppekor af gadens beboere

Vi spiller ud fra følgende regler:
– Et hold består af max. 9 spillere (5 på banen)
– Spillerne på holdet skal komme fra samme gade, dog gives der dispensation til gader, der ikke er nok til at samle et hold
– Der skal være mindst en af hver køn på banen ad gangen
– Der spilles på 5-mands baner
– Damemål tæller dobbelt
– Der spilles 1 række (Voksne og unge fra 10 år og opefter)
– Vinderen modtager en vandrepokal
– Der spilles i gummisko uden knopper (fodboldstøvler er forbudt)
– For hvert 3. mål et hold er bagud, må der benyttes en ekstra spiller på banen
– Der spilles ellers med alm. fodboldregler
– Det er gratis at tilmelde et hold

Obs. Kniber det med at stille et hold på din vej, giver vi gerne dispensation til, at flere gader slår sig sammen, men kontakt os lige på forhånd på jacobballing@hotmail.com.
Er du interesseret i at spille men ikke har et hold, så hiv også gerne fat i os.

Husk det skal være hyggeligt for alle, så drop de vilde tacklinger og spil fair og prøv at lave jævne hold, så spændingen er intakt. Her er alletiders mulighed for at lære folk i området at kende gennem fodbold. Rammerne er sat for en sjov og hyggelig formiddag, så støt op og giv den gas på grønsværen eller sidelinen i kampen om at blive vinder af årets gadefodboldturnering!

FORELØBIGT PROGRAM

Kl. 13.00 Danseglæde for voksne m/k – Kom og oplev hvad der sker når man går til Danseglæde. Med mulighed for at blive glad i låget til dejlige rytmer uden krav til koreografi eller rytmisk sans. Det handler om at have det sjovt til musik – intet er forkert!
Det foregår i den spejlsalen i Hvinningdal hallen. Det er gratis at deltage denne dag – kom og prøv. Mere information om deltagelse og tilmelding følger. Tilmelding: Annette Lund: anettelund.com@gmail.com.

Minidans og Maxidans – Vi drøner energien ud gennem den bedste MGP-danse og danselege.

Aktivitets-bane for de yngste – Vi laver et lille lokalt og hyggeligt legeland i hallen for områdets yngste borgere.

Tombola – Der bliver store chancer for flotte præmier i Hvinningdal Dagens store Tombola. Kom og prøv om der ikke er en præmie til DIG!

MiniStreetfood – få stillet sulten eller lækker-sulten hos en af madboderne
Okkels Is – Uanset hvordan vejret er, er det altid is-tid! Vi får besøg af Okkels Is, som stiller op med en mobil isbar.
Thailandske forårsruller – Nicki bor i Hvinningdal, men kommer fra Thailand og er uddannet kok, og laver de mest fantastiske hjemmelavede forårsruller.
Silkeborg Fadøl – Silkeborg Fadøl stiller an med deres ombyggede Piagio Ape Tuk Tuk – en kørende minibar!
Klubhus caféen er åben og grillen er varm.
Er du også interesseret i at stå med en bod til streetfood, kontakt Morten Dixen Olseth: formand@ha85.dk.

Kunstudstilling – Kunster Jytte Dunch udstiller sine værker i Fællesskabshuset.

Mød HA85′ samarbejdspartnere:
Bilernes Hus
Vestjylland Forsikring
Middelfart Sparekasse
OK Benzin
Fit Med Lindberg

DBU Lige 2 U13 pige kamp kl. 10.00 – FC Silkeborg – Vildbjerg SF
DBU Liga 2 U16 drenge kamp kl. 12.00 – FC Silkeborg – Jelling fS
Kom og støt vores lokale fodboldhold der spiller denne dag på opvisningsbanen.

Har du en god idé og lyst til at bidrage med en aktivitet, så kontakt os på: aktivitet@ha85.dk

Hvinningdaldagen er baseret på frivilligt engagement. Derudover er vi taknemmelige for støtten fra følgende partnere: Nordea-Fonden og Silkeborg Kommune