Pressemeddelelse fra HA85, Hvinningdal i Silkeborg

Stort lokalt bilhus går ind i halprojektet i Hvinningdal

HA85 er meget glade for og stolte over at kunne præsentere en aftale med Bilernes Hus, om et markant sponsorat i det nye hal og fællesskabshus-projekt i Hvinningdal. Aftalen betyder bl.a. at Bilernes Hus-logoet vil pryde facaden på det nye byggeri, ligesom Bilernes Hus bliver synlige på reklameskilte i det kommende hal- og fællesskabshus-projekt, som får betegnelsen Bilernes Hus Arena. Aftalen er gældende i 5 år fra byggeriet står færdig. Parterne er enige om ikke at offentliggøre sponsoratets økonomiske omfang.

– Vi er ekstremt stolte over, at en professionel og stærk lokal virksomhed som Bilernes Hus går så markant ind i vores forening og projekt. Det er med til at sikre, at tusindvis af mennesker i lokalområdet Hvinningdal, Buskelund og Lysbro, får tidssvarende og moderne rammer, samt ikke mindst et naturligt samlingspunkt for idræt og kultur bredt set, udtaler Rasmus Munch, formand i HA85.

Koordinator for halprojektet i Hvinningdal, Brian Herping, glæder sig også over den nye aftale:
– Vores ambition er med salg af folkeaktier og virksomhedssponsorater, at finansiere en idrætshal og et fællesskabshus i to etager på samlet næsten 2.000 nye kvadratmeter. Og det er aftalen med Bilernes Hus med til at sikre. Foruden en boldbane på 40×20 meter med 2-3 tilskuerrækker, vil vi få mulighed for inddeling i to separate haller med skillevæg, så hallen kan have mange forskellige funktioner, træning inddelt i mindre grupper, motorik, leg og læring. I fælleskabshus-delen laves fleksible klub-/møde-/foredragsfaciliteter og en esport-lounge.

Ivan Dyrlund, adm. direktør i Bilernes Hus, fortæller om aftalen:
– Bilernes Hus har valgt aktivt at støtte sports- og idrætsaktiviteter for børn, unge og voksne i vores lokalområde, og da vi for 2 år siden besluttede os for at blive hovedsponsor i HA85 var målet, at sponsoratet skulle være mere end blot et sponsorat. Det skulle give værdi for begge parter, og det mener vi høj grad, at det har gjort. HA85 har været og er en engageret sportsklub og samarbejdspartner, og det var derfor helt naturligt for os, at sige ja, da vi blev tilbudt også at gå ind i halprojekt. Den nye hal er nemlig til stor gavn for lokalområdet. Og det vil vi gerne bakke op om!

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nyere, brugte biler fra de meste populære bilmærker i den indendørs biludstilling. Herudover finder du også et stort sortiment af fabriksnye biler fra mærkerne Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen. Bilernes Hus har desuden et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Så ligegyldigt om din bil har fået en skade, trænger til reparation eller måske et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til os. Bilernes Hus er autoriseret servicepartner for 7 forskellige mærker, men alle mærker er naturligvis velkomne, hos vores veluddannede mekanikere.

Fakta om Bilernes Hus
•    Altid mere end 300 nye og top klargjorte, brugte biler i vores indendørs udstilling
•    Autoriseret forhandler af fabriksnye Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen
•    Autoriseret servicepartner for Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen
•    Danmarks største værksted med 80 lifte til personbiler
•    Servicerer mere end 30.000 biler om året
•    Dækhotel med plads til 18.000 hjul

For yderligere information:
Rasmus Munch. Formand, HA85
Tel. 40 82 16 00| rm@fundraiseren.dk
Anja Povlsen. Marketingchef, Bilernes Hus
Tel. 72 100 529 | apv@bilerneshus.dk