Mix Gym/Styrke – sæsonopstart onsdag 7. september kl. 19.30 i Hvinningdal hallen. Er du interesseret, så bliv medlem af gruppen herunder hvor du også finder link til tilmelding.

Holdet er til både mænd og kvinder, der har lyst til at få rørt kroppen igennem, lige fra fingerspidser til storetæer og helt sikkert også lattermusklen.

Mix Gym/Styrke for voksne, og vil være et mix af gymnastik og styrketræning. Hver gang vil det indeholde en opvarmning, hvor vi får pulsen op og får bevæget kroppen til god musik. Derefter vil vi lave styrkeøvelser, hvor vi kommer de store muskelgrupper igennem – ben, baller, lår, mave og ryg. Nogle gange bliver det cirkeltræning, andre gange følg-mig træning. Men vigtigst, at det bliver i dit tempo, og øvelsen bliver lavet korrekt. Til sidst laver vi balance og strækker ud, så hele kroppen har været i gang.

Kunne du tænke dig en efterårs- og vintersæson, hvor vi kommer i form – så kom og vær med – alle kan deltage. Motion giver dig ny energi og velvære. Motion gør glad, og vi vil lave træningen til lyden af god musik.

Med Mix Gym & Styrke vil vi lave et træningsfællesskab i HA85, hvor vi af og til, vil slutte af med hygge i klubhuset.

Trænere for holdet er Birgitte Amstrup og Lise Skovmose.

Du finder tilmelding her.