Mindeord for Birthe Andersen

Mindeord for Birthe Andersen på vegne af HA85.

Vi har med stor sorg modtaget beskeden om, at vores håndboldudvalgsmedlem Birthe Andersen døde søndag 24. februar. Birthes enorme virke i HA85 i mere end 20 år, har givet børn og unge i Hvinningdalområdet mange gode oplevelser og minder om klubliv, kammeratskaber, smil og opbakning til træning, kampe og stævner.

Birthe engagerede sig i klubbens håndboldafdeling, først som træner for sin datter og efterfølgende i mange år som spiller på damesiden. Det faldt hende som en selvfølge, at give en hånd med hvor der var behov, og var således i en periode både spiller, udvalgsmedlem og træner for et U18 drengehold som stod og manglede en voksen til at styre træningen.
De seneste mange år var Birthe udvalgsmedlem og bestred dygtigt posten som turneringsleder. Hun var altid velforberedt og havde styr på hendes ansvarsområder så meget, at hun altid havde overskud til at hjælpe andre med deres opgaver. Hun var arbejdsom, flittig og altid et rart og dejligt menneske at være sammen med.

Birthe elskede at være i hallen og være del af det lokale klubliv. Hun var særligt fascineret af de yngre håndboldspillere, og den udvikling de viste henover en sæson, og gav ofte udtryk for at ”de er sgi’ så dygtige!”

Birthe gav så meget til os andre. Særligt hendes smittende engagement, som har inspireret så mange, vil stadig komme børn og unge håndboldspillere til gode. For Birthe har sat et markant aftryk i klubben.

Vi har i HA85 mistet en ægte ildsjæl, en omsorgsfuld og fantastisk personlighed. Tak for alt.