Rabat på ure og smykker til alle medlemmer af HA85 hos PLAZA Ure & Smykker, www.plaza.dk.

HA85 har indgået sponsoraftale med PLAZA Ure & Smykker, som giver medlemmer af HA85 en kontant rabat på 10% på alle køb af ure og smykker på PLAZAs webshop. Udover den favorable rabat til dig, donerer PLAZA Ure & Smykker 10% af vores samlede køb på webshoppen som et sponsorat til HA85.

PLAZA Ure & Smykker er en detailkæde med 16 butikker i Danmark. Både i butikkerne og på webshoppen føres nogle af de mest kendte brands indenfor ure og smykker. Bl.a. Daniel Wellington, Tissot, Skagen, Fossil, Calvin Klein, Casio, Gant og på smykkesiden Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Blossom, Lund Copenhagen og mange flere.

Du får fri fragt med GLS eller kan betale for at få din vare leveret med Post Danmark. Du har samme garanti og returret som alle andre der handler på Plaza.dk.

Er du registreret som medlem i HA85 (og har betalt kontingent), har du modtaget et HA85-login på mail, som du skal benytte når du handler på www.plaza.dk. Bemærk, at rabatten kun gælder ved køb i webshoppen og ikke i de fysiske butikker. Har du ikke modtaget mailen, kan du skrive til plaza@ha85.dk.

Tag godt imod dette nye tilbud, og brug det når du vil forkæle en anden eller dig selv – god shoppelyst!