Kom til Hit Fit-Dance i Hvinningdal

To lørdage inden jul, kan du komme med til et brag af en dansefest i Hvinningdal hallen. Det sker når instruktører fra Marianne Eihilts Dansskole – Let´s Dance, besøger HA85 med konceptet HIT FIT DANCE.

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Der tages udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt den hittede.
Vi danser rock’n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10- erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne! Der er altså ikke tale om pardans – man følger bare instruktøren og nyder dansefesten.

Vores HIT FIT Dance-lørdage er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top – det kan ikke undgås!! Danseglade børn kan også deltage, og der bliver et område i hallen, hvor alle børn under 15 år kan stå og danse med. Det er samme pris for børn. Tag familen, naboen, en ven eller veninde med – Det bliver det kun sjovere af. Prisen ned og humøret op! HA85 Dans står bag arrangementet, som er åben for alle, og det er kommet i stand med støtte fra Silkeborg kommunes Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalg. En bevilling fra udvalget, går til nedsættelse af deltagerbetalingen.

Du finder tilmelding ved at klikke her.