Billetindtægterne går ubeskåret til foreningskassen, når HA85 i samarbejde med Middelfart Sparekasse afholder julekoncert lørdag 26. november kl. 15.00. En billet koster 125 kroner, og alle er velkomne.

Den musikalske gavesæk er fyldt med gamle klassikere og nye lækkerier, når de to professionelle sangere Mark og Christoffer synger julen ind i deres charmerende show, som emmer af musikalsk overskud og jysk humor.

Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten og uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Han har desuden spillet hovedroller i adskillige musicals rundt om i Danmark. Blandt andre Jysk Musikteaters anmelderroste opsætning af ”Chess”.

Mark Dixon stammer fra Hørup på Sydals og er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London. Han er en flittigt brugt solist til shows og koncerter i hele Danmark. Han er desuden manager og frontmand i orkesteret Festmaskinen. Middelfart Sparekasse har finansieret musikken, så billetindtægterne kan gå ubeskåret til foreningskassen i HA85.

– Dette samarbejde med sparekassen om at lave en julekoncert er en super måde at styrke både fællesskabet og økonomien i HA85 på en og samme tid. Jeg håber, at både vores medlemmer og andre, som sætter pris på en hyggelig eftermiddag med god musik, vil tage familien under armen og komme til julekoncerten, siger HA85-formand Morten Dixen Olseth.

Billetter bestilles her

Bemærk begrænset antal.

Julekoncert 26. november kl. 15-16.30
Fællesskabshuset i hvinningdal