Velkommen til Hvinningdaldagen søndag 16. juni 2019.

Efter mange års fravær har der været et stort ønske om at samle områdets fællesskab til en stor festlig dag midt i Hvinningdal.

Programmet for dagen udvikles i takt med at vi alle byder ind med forslag og aktiviteter.
Generelt for alle der byder ind med aktiviteter til dagen gælder, at man selv har ansvar/er tovholder for sit forslag/aktivitet.

HA85 vil agere sekretariat, men har ikke ansvar for de forskellige aktiviteter. Har du en idé du vil byde ind med, så kom frisk og skriv til: aktivitet@ha85.dk

Foreløbige aktiviteter (program og tidsplan opdateres løbende):

kl. 10.00 FællesskabsLøbet
Motionsløb uden tidtagning med start og mål ved HA85. Opvarming med instruktør. 2 løberuter (2,5 og 6,5 km.). Frugt og vand i målområdet. Ved tilmelding får man gratis medlemskab af HA85-løbeklubben i resten af 2019. Tilkendegiv din deltagelse på Facebook-begivenheden. Betaling foregår via MobilePay på dagen inden løbsstart.
Du kan se de to løberuter ved at klikke her: Fællesskabsløbet-ruter.
Link til Facebook-begivenheden: Facebook-begivenhed

Kl. 10-15 Oppustelig fodboldbane – Kom og prøv kræfter med en sjov og anderledes fodboldbane.

Kl. 11-14 Loppemarked – Køb og salg – gør et kup – reserver en standplads. Vi stiller op omkring klubhustorvet ved flagstangen, eller ved p-pladsen ved hallen, afhængig af antal tilmeldte. Stand (3×2 m.) reserveres efter først-til-mølle. Meld din standdeltagelse på aktivitet@ha85.dk. Prisen for en stand er 50 kr. Udstillingsbord kan lejes. I tilfælde af regnvejr, rykker vi indendørs i hallen. Vi ønsker ingen boder med salg af mad og drikke.
Link til Facebook-begivenheden: Facebook-begivenhed

Kl. 12.00 Danseglæde for børn – For børn og barnlige sjæle der elsker at danse til kendte sange fra Ramasjang, MGP og kendte sanglege. Det handler om at have det sjovt til musik – intet er forkert!
Dansemutter Trine byder alle børn (aldersmæssigt fra 3 til 7-8 år) i området op til dans og lege. Det er gratis at deltage, men tilkendegiv gerne på Facebook om du/I deltager. Forældre må meget gerne deltage med deres barn. Det foregår i den lille spejlsal i Hvinningdal hallen.
Link til Facebook-begivenheden: Facebook-begivenhed

kl. 13.00 Trylleshow – Vi får besøg af den talentfulde tryllekunstner Mads Lundbek. Mads Lundbek har været brugt flere gange på DR, i Sommersummarum og til jul i “Mens vi venter”.
Link til Facebook-begivenheden: Facebook-begivenhed

Kl. 13.30-14.30 Danseglæde for voksne m/k – Kom og oplev hvad der sker når man går til Danseglæde. Med mulighed for at blive glad i låget til dejlige rytmer uden krav til koreografi eller rytmisk sans. Det handler om at have det sjovt til musik – intet er forkert!
Det foregår i den lille spejlsal i Hvinningdal hallen. Det er gratis at deltage denne dag – kom og prøv. Tilkendegiv gerne på Facebook om du deltager.
Link til Facebook-begivenheden: Facebook-begivenhed

kl. 15.00 MadsenSolo – Varme, tilstedeværelse og nærvær er gennemgående nøgleord når lokale
 singer-songwriter Palle Madsen spiller akustisk solokoncert i Hvinningdal Kirke.
 Kom og hør Palle spille og synge sine smukke sange, der tager udgangspunkt i et 3-årigt langt kræftforløb, hvor sangskrivningen og musikken blev den bedst tænkelige terapi og hjælp til at komme igennem sit livs værste krise.
 Der er gratis adgang til arrangementet, men tilkendegiv gerne på Facebook-begivenheden om du deltager. Mulighed for køb af kaffe og kage.

Åben Café – Klubhus caféen er åben og grillen er varm.

Mød HA85′ sponsorere:
Bilernes Hus
Lindberg Træning & Massage
OK Benzin

Har du en god idé og lyst til at bidrage med en aktivitet, så kontakt os på: aktivitet@ha85.dk