HA85 og Scandia United Soccer Academy Danmark har indgået en treårig samarbejdsaftale. Den amerikanske fodboldsammenslutning Scandia United Soccer Academy, har netop oprettet en afdeling i Danmark. Den dansk/amerikanske fodboldklub tilbyder i ugerne 27, 28 og 29 en international fodboldtur med træningslejr og turneringsdeltagelse i henholdsvis Danmark og Sverige. Turens højdepunkt er deltagelse i en af Europas største fodboldturneringer, Gothia Cup i Gøteborg Sverige. Men inden den amerikanske delegation når til Sverige, starter opholdet med træningslejr i Silkeborg, hvor HA85 i Hvinningdal er værter i en uge.
Fodboldturen henvender sig til en bred målgruppe af spillere, nemlig piger og drenge fra U12 til U18. Søren Jensen der er ansvarlig for Scandia United Soccer Academy Danmark, er yderst tilfreds med samarbejdet med HA85.

– Jeg er meget glad for at HA85 tror på vores projekt og ønsker at bakke op omkring denne mulighed til deres medlemmer. Det viser mig, at HA85 er en klub med visioner og man ønsker at give sine medlemmer mulighed for ekstra fodbold i sommerferien. Vores træningsuge hos HA85 i uge 27, vil give en masse lokale spillere en stor oplevelse og en stor mulighed for at skabe venskaber på tværs af kloden og en anderledes mulighed for at uddybe sine engelske færdigheder. Vi håber selvfølgelig at nogle at de lokale spillere, vil have lyst til at tage med på resten af turen til Frederikshavn og Gøteborg Sverige.

Bent Svendsen fra HA85 glæder sig over aftalen.
- Vi havde allerede sidste år, et super godt samarbejde med de amerikanske ledere og Søren Jensen fra Scandia United Soccer Academy om deres ophold hos os. Derfor var vi heller ikke sene til at indgå en længerevarende aftale, da vi fik henvendelsen. Vi tillader os at være stolte over, at valget er faldet på HA85 og vores faciliteter. Og så glæder vi os over, at rigtig mange unge fodboldspillere nu får mulighed for at træne med de amerikanske fodboldspillere og deres dygtige trænere. Og muligheden gælder jo ikke kun spillere fra HA85, men også for interesserede spillere fra omkringliggende klubber. Interesserede lokale fodboldspillere, kan vælge at deltage i den ugelange træningslejr, men har også mulighed for at drage med videre til stævnet Cup No. 1 i Frederikshavn.

Udover selve det fodbold- og træningsmæssige, giver dette set-up også en enestående mulighed for at møde unge på ens egen alder fra USA. Og hvem ved… måske nye venskaber skabes.

Tilmelding til international fodboldskole for årgangene 2002-2008
Tid: Uge 27. Sted: HA85, sportspladsen i Hvinningdal.
Som deltager får du 5 dages træning plus en lækker tøjpakke for kun 1.200,00 kr.
Deltagergebyr dækker følgende:
– 3 daglige træningspas af 1 ½ time med amerikanske spillere og trænere.
– En lækker tøjpakke fra Hummel med trøje, shorts og strømper.
– En fodbold fra Hummel
– Frokost sammen med de amerikanske spillere mellem træningspas 1 og 2.
– Frugt imellem træningspas 2 og 3.
– Mulighed for at få en anderledes fodbolduge og en chance for at få nye venner fra den anden side af kloden.
– Kompetent træning med blandt andet fokus på SAQ (Speed-Agility-Quickness).

Tilmelding skal ske til Scandia United Soccer Academy Danmark på spingje@hotmail.com.
Kontaktperson er Søren Jensen, tlf. 51364382

Deltag i Cup No. 1 i Frederikshavn med “dine nye amerikanske holdkammerater
Efter en uges hårdt arbejde og masser af træninger skal vi langt om længe spille ”rigtige” kampe.
Cup No. 1 er måske ikke den største turnering, men har den fordel, at alle banerne ligger ved siden af hinanden, hvilket giver os mulighed for at følge med i hinandens kampe og enhver ved, at opbakning fra ens holdkammerater er vigtigt for sammenholdet i hele gruppen. Dette giver os mulighed for, at spillerne kan spille på flere hold samtidig uden, man skal køre frem og tilbage mellem spillestederne.

Ugen starter med transport fra Silkeborg til Frederikshavn i bus og efter indkvartering på en af de lokale skoler, har vi en ekstra træning for at få køreturen ud af benene. Om aftenen tager vi ned til byen, bowler og spiser på det lokale bowlingcenter.
Mandag morgen efter morgenmad bliver vi hentet i bus og kører til Fårup Sommerland for at få en dag med sjov, inden vi skal deltage i den officielle indmarch om aftenen.
Tirsdag til lørdag går med kampe. Vi kan af gode grunde ikke give jer noget program endnu, men der plejer at være finaler lørdag med mindst et af vores hold.
Denne uge koster 3000 kr. som dækker følgende:
– Transport fra Silkeborg til Frederikshavn søndag morgen
– Bowling og spisning i Frederikshavn søndag aften
– Tur til Fårup Sommerland inkl. morgenmad. Frokost for egen regning
– Deltagelse i Cup No 1 med fuld forplejning mandag aften til lørdag middag
– 2 sæt spilletrøjer + shorts og strømper
Tilmelding skal ske til Scandia United Soccer Academy Danmark på spingje@hotmail.com.
Kontaktperson er Søren Jensen, tlf. 51364382