Vi spiller basket, fordi det er sjovt.

Har du lyst til at prøve at spille basketball, så kom til vores nyoprettede hold. Det er for både piger og drenge i 4., 5. og 6. klasse.

Måske du har prøvet at spille i skolegården eller på en multibane, måske du aldrig har haft en basketbold i hånden. Måske du gerne vil møde andre, som du kan aftale at mødes med til streetbasket.

Vi lærer at drible med sikker hånd, tips og tricks til at ramme kurven (for det slet ikke så nemt), forsvare kurven, seje moves og ikke mindst reglerne. Vi lægger vægt på at spille hinanden gode, for det er et grundlæggende element i basket og i streetbasket. Vi har hele hallen, så det giver gode muligheder for også at prøve det sjove fra streetbasket. Vi vil naturligvis også spille små kampe mod hinanden.

Med dette hold har vi det sjovt med basket og hinanden.
Kom i dit almindelige sportstøj og indesko (ingen sorte såler) og du er klar.

Tilmelding
Følg linket her for at tilmelde dig.
Da vi har et begrænset antal pladser, er det vigtigt med tilmelding. Når/hvis vi tilknytter flere i trænerteamet, vil vi åbne op for flere deltagere på holdet. Er du interesseret i at være med som træner eller hjælpetræner, så skriv til basketball@ha85.dk.

Myter om basketball…
– ”man skal være høj”. Nej, der er brug for alle højder.
– ”man skal have basketstøvler”. Nej, det vigtige er at man kan stå fast og man ikke glider på gulvet
– ”basket er sjovt”. Jep, og bare man har en bold og et underlag kan man komme i gang. Og det bliver endnu sjovere, når man har holdkammerater.

Vi kan finde på at lave forskellige events i løbet af året. Holdet bliver ikke tilmeldt turneringen. Som en start er der plads til 15 deltagere på holdet, derfor er det vigtigt at tilmelde sig. Skulle du efter 3 gange fortryde, refunderes kontingentet.
Holdet kan vokse i antal medlemmer, hvis vi bliver flere hjælpetrænere. Hjælpetrænere kan være unge fra 9. klasse og opefter eller voksne. Det kræver ingen kendskab til basketball – kun at du som minumum har lyst til at være der i den time, træningen vare og kan tage over, hvis coach Hanne er forhindret. Kontakt Hanne hvis du er interesseret, eller vil høre mere: basketball@ha85.dk.