HA85 inviterer til åben Fodbold Fitness-træning for kvinder torsdag 5. september kl. 18-19.

Anledningen er den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over giver motionsfodbolden et skud. Alle kan være med. Det gælder både tidligere spillere, og dig der aldrig har rørt en fodbold før.

torsdag 5. september fra klokken 18.00, er det muligt for alle at prøve kræfter med FODBOLD FITNESS. Det sker, når HA85 inviterer kvinder i alderen 20 +, og på alle niveauer til en gratis træningstime.

Alle er velkomne og alle kan være med – uanset niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før eller ej, og holdets træner, Christina Fynbo Stüker, står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen.

– Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til en sjov dag med sved på panden, så tag endelig venner, familie, naboer eller kolleger under armen, siger Christina Fynbo Stüker.

Det er ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler – der kan sagtens spilles i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger – eller god form – at være med.

Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU, der har som mål at få endnu flere voksne til at afprøve fodbold som motionsform.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Christina Fynbo Stüker på mobil 28977238.